Service og Support

 

Fleksibel service og support til tiden

Hos Redoffice PKC A/S ved vi, at det ikke altid er nok at levere en computer eller en printer i en papkasse. Vi leverer naturligvis også, pakker ud, stiller op og installerer - og vi kører ikke før alt fungerer efter hensigten.

Hvis uheldet er ude, er vi på pletten uden tøven. Vi yder naturligvis fuld support på vores produkter - ingen kunde må efterlades med ubesvarede spørgsmål.

Alle vores teknikere er specialudannede i vores produkter, og de er klar over, at hurtig udrykning er afgørende for vores kunder. Du vil ikke opleve unødig ventetid. Det høje uddannelsesniveau betyder også, at vi kan klare alle opgaver og ikke behøver at tilkalde hjælp fra producenten eller importøren. Hos Redoffice PKC A/S er vi nemlig af den overbevisning, at ingen kunde må gå forgæves - og ingen må opleve at være kastebold mellem os og en ekstern leverandør.

Redoffice PKC A/S står ved de aftaler vi indgår, og vi retter naturligvis enhver fejl - hvor sjældent de end måtte forekomme - uden yderligere diskussioner. Kun på den måde kan vi spare vores kunder for skjulte omkostninger, både ved levering og ved efterfølgende service og support.

Altid klar til support

Vi sidder altid klar til at kunne hjælpe dig via vores online support. Kontakt os og lad os kigge på opgaven med det samme. Vi vil gerne gøre det lidt nemmere for dig.

 

Har du lige mistet din nuværende serviceleverandør?
Hvis du netop har mistet din nuværende serviceleverandør, f.eks. p.g.a. konkurs eller andet, så overtager vi gerne serviceforpligtelserne på dit udstyr - kontakt os og lad os give et uforpligtende tilbud på netop din nye serviceaftale.

 

Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler

27. juni 2013 Det helt afgørende og nye i dette samarbejde er, at det bygger på fælles lag Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler
Redoffice PKC A/S
Gl. Ringstedvej 33
4300 Holbæk
+45 5943 0607
post@pkc.dk

 
Redoffice PKC A/S
Industriparken 6
4100 Ringsted
+45 5761 1909
post@pkc.dk

 
Produktsortiment
Kontorartikler
Kopi, Print & Dokumenthåndtering
Kontormøbler & Belysning
Kontormaskiner
Ordblindeløsninger
Rådgivning, Service & Support
IT-Support
Hent-program
Online support
Servicekald
Service- & Support